0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

MİSLAV KOLAKUŠİĆ

İnsanlığı, savaşlar, katliamlar, geçim sıkıntısı, enflasyon ve gıdaya ulaşımın engellenmesi vb. konularla meşgul ederek, asıl yapılması planlanan dünya çapındaki dijital kölelik sistemine geçişi çok güzel perdeliyorlar. Kendilerine karşı gelemeyecek hale getirilen hükümetler eliyle, insanlığın helak edildiği dönemlerdeki zulümlere döndürmek için adım adım ilerliyorlar. Uluslararası büyük toplantılarla da bunu hem hükümetlere hem de insanlığa zehri bal gibi göstererek, zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Bu zamana kadar, kirli emelleri için epey başarı ve yol kat ettiler. Yüzyıllardır yaptıkları planlarda, yüzdüler yüzdüler kuyruğuna geldiler sonunda. İnsanlık, 3. Dünya Savaşı ile korkutulurken, aslında 3. Dünya Savaşı çoktan başlamıştı. İlk ikisi devletlere karşı iken, üçüncüsü direk bireylere saldırılan gizli bir savaş... Müdahale ettikleri eğitim sistemleri ile yeterince cahilleştirdiklerini düşündükleri insanlığa, artık son darbeyi vuracak ve geri döndürülmesi çok zor olacak adımları atıyorlar. Tüm bunlar olurken, aralarda, duyurulmayan, haber yapılmayan, sosyal medyada sansüre uğrayan ve arama motorlarında bile bulmak için çaba sarf etmek zorunda kalınan bir takım karşı sesler de yok değil.

22 Mayıs 2023'te dünya ülkelerinin ve insanlığının kaderini, kendi zevklerine göre dizayn etmek için toplanan Davos Dünya Ekonomik Forum'unda birisi çıktı ve halihazırda orada toplanmış olanların yüzlerine cesurca tüm gerçekleri haykırdı. Hırvatistan Milletvekili Mislav Kolakušić Davos'ta, Dr. Robert Malone ve diğer politikacılarla birlikte düzenlediği basın toplantısında; DSÖ' nün tüm ülkelerin, kuruma salgın ilan etme, aşı ve ilaç edinme konusunda tek yetki veren bir anlaşma imzalaması yönündeki önerisine karşı olduğunu dile getirdi. Hırvat parlamenter, DSÖ' yü, COVİD-19 salgını boyunca yalan yaymakla suçladı. Çin destekli örgütün, başlangıçta virüsü yeni ve bilinmeyen olarak ilan ederek, aşıların etkinliğini yanlış bir şekilde ileri sürerek, ciddi hastalık ve ölüme karşı koruma yetenekleri hakkında yanıltıcı açıklamalar yaparak, halkı yanılttığını söyledi.

Hırvat Milletvekilinin cümleleri şu şekildeydi;

"İnsanları, insanlık için yaklaşmakta olan tehlike konusunda kısaca bilgilendirmek istiyorum.

Dünya Sağlık Örgütü, tüm ülkelerin pandemi ilan etme, aşı ve ilaç temin etme yetkisinin devredilmesi konusunda bir anlaşma imzalamasını istiyor.

Kolombiyalı uyuşturucu karteliyle anlaşma imzalamak insanlık açısından daha sağlıklı ve güvenli olacaktır. Uyuşturucuyla ilgili her şeyi bildikleri kesin.

COVID salgını sırasında Dünya Sağlık Örgütü yalnızca yalan söyledi. Terör örgütü ilan edilmeli. Onlar yalan söylediler. Yeni ve bilinmeyen bir virüsün var olduğu, etkili bir aşı yapmanın mümkün olduğu, aşının % 82 etkili olduğu, ciddi hastalıklardan ve ölümlerden koruduğu. Bunların hepsi elbette aptalca ve yalandı.

Bugün Dünya Sağlık Örgütü insanlık için Dünya Ekonomik Forumu'ndan daha tehlikelidir. Teşekkür ederim."

Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, insanın insanca fıtrata uygun yaşaması için, cesurca savaş veren herkesten Allah razı olsun. Kolakusic gibi cesur politikacıların çoğalması dileğiyle. Kalın sağlıcakla.

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Üzücü çok üzücü

19 Mayıs 2024

İngiltere ve Japonya reddetti

16 Mayıs 2024

İadeiitibar

14 Mayıs 2024

Ebu Gureyb 2024!

12 Mayıs 2024

MİSLAV KOLAKUŠİĆ

09 Mayıs 2024

Bizim çocuklar

07 Mayıs 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX